FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Hoofdpijn behandeling zonder medicatie

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na jaren van uitzichtloze hoofdpijn terecht gekomen bij Fysio Heuveleind.

Had ik maar eerder geweten wat ik nu weet, dan waren mij heel wat jaren pijn gespaard gebleven. Eind april 2016 ben ik gestart met de behandeling volgens de methode van Dean Watson. Deze behandeling (zonder medicatie) wierp ontzettend snel zijn vruchten af waardoor ik nu, juni 2016, kan zeggen dat mijn hoofdpijn met 75% verminderd is. Anne-Marie is kundig, weet wat ze doet en waar ze het over heeft en dat is erg prettig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is genoeg ruimte voor vragen. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou Fysio Heuveleind aan iedereen aanraden. Anne-Marie bedankt!

Lizzy Tilburg 19 juni 2016

Geen knallende hoofdpijn meer na 35 jaar

Hoofdpijn vrij na 35 jaar! (*)

Ik ben 49 jaar en heb vanaf mijn jeugd enorm veel last van erge hoofdpijn gehad. Gemiddeld vijf tot 10 keer per maand was geen uitzondering. Kloppende hoofdpijn t.h.v. de slaap en pijn komende vanuit de schouders naar het hoofd toe. Honderden Finimals, aspirine’s en ibiprofen heb ik in 35 jaar tijd geslikt. Onderzoeken, MRI van nek en schouders , hersen scan, migraine onderzoeken, masseurs en osteopathie behandelingen heb ik gehad. Uren op bed gelegen met knallende hoofdpijn en medicatie. Ik ben in 2016 opnieuw naar een arts gegaan. Kreeg nu een doorverwijzing naar Anne-Marie Veldkamp, specialist in hoofdpijn en nekklachten. Goede diagnose gesteld en behandeld met de methode “Dean Watson” gecombineerd met kaak-therapie. (Thuis) oefeningen , Dry-Needling naaldjes in mijn hoofd, nek, schouders. (*)Dankzij deze complete behandeling van Anne-Marie is mijn hoofdpijn bijna compleet weg. Zelden heb ik nog last. Heerlijk! Ik kan u de behandeling van Anne-Marie zonder enige twijfel aanbevelen!

 

Peter Den Bosch 20 maart 2016

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 40 jaar bijna migraine vrij met Dean Watson

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Migraine klachten onder controle na 40 jaar

Dean Watson methode werkt!

Anne-Marie, wat ben ik blij met het resultaat van de hoofdpijn / migraine behandeling. Al sinds mijn jeugd heb ik last van hevige migraine. Alles al geprobeerd en nu dan de Australische methode van Dean Watson. Het werkt echt, ik gebruik nu nog maar 2 Imigran tabletten per maand waar ik er eerst 2 per week moest slikken. Mijn migraine klachten zijn nu onder controle en met wel 80% verminderd. Jaren lang medicatie en soms dagen op bed liggen in een compleet donkere kamer, die tijden zijn voorbij. Hoop dat je nog veel mensen zo kunt helpen! Liefs,

Mia Ulvenhout 20 oktober 2015