Kaakpijn Fysio Heuveleind

Na 25 jaar is de oorzaak van mijn hoofdpijn en nekklachten gevonden!

Kaakpijn Fysio Heuveleind

Al 25 jaar heb ik geregeld last van hoofdpijn en nekklachten, waardoor er dagen zijn dat ik niet goed kan functioneren. Hiervoor heb ik via de huisarts medicijnen gekregen en heb ik meerdere malen fysiotherapie en manuele therapie geprobeerd. Tevens ben ik bij verschillende chiropractors geweest. Hoewel dit vaak op korte termijn verlichting bracht, heeft geen van deze therapeuten mij kunnen helpen om de oorzaak van mijn klachten te achterhalen. Via een collega werd ik gewezen op de Watson behandeling. Aangezien deze behandeling haar veel verlichting in haar hoofdpijnklachten heeft gegeven, ben ik hierop verder gaan zoeken en kwam ik op de website van FysioHeuveleind terecht. Ondanks de reisafstand van bijna een half uur heb ik een afspraak gemaakt en hiervan heb ik absoluut geen spijt. Binnen enkele sessies kan Anne-Marie al aangeven of de therapie kans van slagen heeft. Bij de behandeling betrekt zij naast hoofd, nek en schouders, tevens de kaak. Tot mijn grote verbazing bleek juist hier een groot deel van mijn klachten vandaan te komen. Doordat de oorzaak van mijn klachten nu duidelijk is, weet ik waar ik op moet letten om de hoofdpijn te voorkomen. Ik ben niet 100% klachtenvrij, maar het aantal momenten dat ik hoofdpijn heb is afgenomen en als ik nu toch hoofdpijn heb, weet ik hoe ik hiermee om kaan gaan, waardoor de duur van de aanvallen korter is geworden. Ik was een therapeut als Anne-Marie Veldkamp graag 25 jaar geleden al tegengekomen.

 

Inge, Eersel 28 augustus 2019

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 9 behandelingen nagenoeg geen hoofdpijn meer!

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Enkele maanden gelden heb ik via internet FysioHeuveleind gevonden in verband met aanhoudende nek- en hoofdpijnklachten. Deze klachten had ik 4 tot 5 keer per week maar toch was ik huiverig voor een nieuwe therapie omdat alle andere therapieën die ik heb geprobeerd niet effectief bleken te zijn. Ik kreeg informatie over de behandeling en zou tijdens de intake te horen krijgen hoe de kans van slagen was. Na de intake en een bijbehorend onderzoek aan de nek, kaak en mijn hoofd, kreeg ik een positief advies voor de behandeling. Na zo’n 9 behandelingen ben ik bijna klachtenvrij! Naast dat Anne-Marie Veldkamp erg kundig is, is zij ook in staat geweest om mij op mijn gemak te stellen en het vertrouwen uit te stralen. Ik ben daarom enorm dankbaar en beveel Anne-Marie van harte aan.

Iris, Nijmegen 28 augustus 2019

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Hoofdpijn behandeling zonder medicatie

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na jaren van uitzichtloze hoofdpijn terecht gekomen bij Fysio Heuveleind.

Had ik maar eerder geweten wat ik nu weet, dan waren mij heel wat jaren pijn gespaard gebleven. Eind april 2016 ben ik gestart met de behandeling volgens de methode van Dean Watson. Deze behandeling (zonder medicatie) wierp ontzettend snel zijn vruchten af waardoor ik nu, juni 2016, kan zeggen dat mijn hoofdpijn met 75% verminderd is. Anne-Marie is kundig, weet wat ze doet en waar ze het over heeft en dat is erg prettig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is genoeg ruimte voor vragen. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou Fysio Heuveleind aan iedereen aanraden. Anne-Marie bedankt!

Lizzy Tilburg 19 juni 2016

Geen knallende hoofdpijn meer na 35 jaar

Hoofdpijn vrij na 35 jaar! (*)

Ik ben 49 jaar en heb vanaf mijn jeugd enorm veel last van erge hoofdpijn gehad. Gemiddeld vijf tot 10 keer per maand was geen uitzondering. Kloppende hoofdpijn t.h.v. de slaap en pijn komende vanuit de schouders naar het hoofd toe. Honderden Finimals, aspirine’s en ibiprofen heb ik in 35 jaar tijd geslikt. Onderzoeken, MRI van nek en schouders , hersen scan, migraine onderzoeken, masseurs en osteopathie behandelingen heb ik gehad. Uren op bed gelegen met knallende hoofdpijn en medicatie. Ik ben in 2016 opnieuw naar een arts gegaan. Kreeg nu een doorverwijzing naar Anne-Marie Veldkamp, specialist in hoofdpijn en nekklachten. Goede diagnose gesteld en behandeld met de methode “Dean Watson” gecombineerd met kaak-therapie. (Thuis) oefeningen , Dry-Needling naaldjes in mijn hoofd, nek, schouders. (*)Dankzij deze complete behandeling van Anne-Marie is mijn hoofdpijn bijna compleet weg. Zelden heb ik nog last. Heerlijk! Ik kan u de behandeling van Anne-Marie zonder enige twijfel aanbevelen!

 

Peter Den Bosch 20 maart 2016

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 40 jaar bijna migraine vrij met Dean Watson

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Migraine klachten onder controle na 40 jaar

Dean Watson methode werkt!

Anne-Marie, wat ben ik blij met het resultaat van de hoofdpijn / migraine behandeling. Al sinds mijn jeugd heb ik last van hevige migraine. Alles al geprobeerd en nu dan de Australische methode van Dean Watson. Het werkt echt, ik gebruik nu nog maar 2 Imigran tabletten per maand waar ik er eerst 2 per week moest slikken. Mijn migraine klachten zijn nu onder controle en met wel 80% verminderd. Jaren lang medicatie en soms dagen op bed liggen in een compleet donkere kamer, die tijden zijn voorbij. Hoop dat je nog veel mensen zo kunt helpen! Liefs,

Mia Ulvenhout 20 oktober 2015