Medical Taping Concept óók voor sporters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gericht op een sneller herstel met minder pijn

Medical Taping ondersteund spieren, zonder de bewegingsvrijheid te beperken, óók ideaal voor sporters. Het lichaamseigen herstelproces wordt met Cure Tape geactiveerd. Cure Tape heeft dezelfde rekbaarheid als de menselijke huid. Cure Tape werkt 24 uur per dag, je mag er mee douchen en de lijmlaag is anti-allergisch. Door de liftende werking heb je minder pijn en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Zo werkt je lichaam optimaal aan herstel en ben je met FysioHeuveleind weer sneller in beweging.

Zeer effectief bij sporters

De gerealiseerde pijnvermindering geeft ook weer veilige ruimte voor de sportbeweging. De pijn klachten nemen af en de oefen therapie heeft daardoor vaak meer effect. Een oefening of oefentherapie kan ook tijdens het sporten worden toegepast om overbelasting te helpen voorkomen geeft de cure tape ook de grenswaarden aan voor bewegingsvrijheid. Veel sporters kiezen met spierklachten, spierpijn of gewrichtsklachten voor sportfysiotherapie, bij Fysio Heuveleind Best.

Fysioheuveleind Best kan hun helpen met ruim 20 jaar ervaring om na een sportblessure weer snel en veilig te kunnen bewegen.

CureTape kan daarom gebruikt worden om:

  • De spierfunctie te verbeteren door de spanning te reguleren.
  • Slechte doorbloeding te verbeteren.
  • Pijnklachten te verminderen.
  • De gewrichtsfunctie te ondersteunen.
  • Het zenuwstelsel te beïnvloeden, door manipulatie van de reflexpunten.:

Hooikoorts is ook te behandelen met Cure Tape, een nieuwe veel belovende toepassing die ook echt werkt.

FysioHeuveleind…..wel zo makkelijk!

Anne-Marie Veldkamp MSc