Profiel Anne-Marie Veldkamp

Al ruim 25 jaar in Best en meer dan 30 jaar innovatief in beweging, voor “Hoofdzaken zonder kopzorgen”.

Sinds 1995 is Annemarie Veldkamp MSc gevestigd in Best om deze gespecialiseerde praktijk voor de Hoofd , kaak, nek en schouder / arm klachten op te bouwen. Door deze focus worden vaardigheden van behandeltechnieken continue geoptimaliseerd. Inmiddels heeft de praktijk dan ook een regionale functie voor chronische hoofdpijn (cluster en migraine) en kaak / nek klachten. Met haar passie om u te helpen kan Anne-marie de beste resultaten bereiken, we gaan dan ook samen zoeken naar de daadwerkelijk oorzaak van uw klachten om vervolgens met de meest moderne en bewezen behandelmethodes het best haalbare resultaat te behalen.

Bij FysioHeuveleind kunt u sneller weer pijnvrij bewegen! 

FysioHeuveleind staat voor optimale fysiotherapeutische zorg en kwaliteit die resulteert in een tevreden patiënt die weer optimaal kan functioneren. Goede interactie met de patiënt is erg belangrijk en vormt de basis voor motivatie, kennisoverdracht en gedragsverandering. Een persoonlijke benadering is hierbij erg belangrijk.

Onze klantentevredenheid in 2023, gemeten met de “gestandaardiseerde CQI vragenlijst voor fysiotherapie”, is door 185 klanten gewaardeerd met een 9,4. De Parabench vergelijking en het VGZ (2023) hebben metingen om soortgelijke praktijken te vergelijken. De gemiddelde behandeltijd is dan bij FysioHeuveleind tot 35% korter met een hoge onderscheidende klanttevredenheid.

Werkwijze

De fysiotherapeut is verantwoordelijk voor professionaliteit en actuele kennis en werkt volgens de richtlijnen van het KNGF. Mede door continue scholing en vakoverleg voldoet de praktijk aan de opgestelde kwaliteitseisen zoals je dat van een moderne fysiotherapie praktijk mag verwachten. FysioHeuveleind is daarom ook een registertherapeut. Als fysiotherapeut specialist is klanttevredenheid bij Anne-Marie het uitgangspunt. Ook op onze Facebook pagina www.Facebook.com/FysioHeuveleind wordt u geïnformeerd over de jongste ontwikkelingen.

Opleiding

Anne-Marie is als Master Manueel Therapeut opgeleid bij SOMT en Avans+  en behoord tot de eerste lichting universitaire masters met als specialisatie hoofdpijn en nekklachten. 

Carrière
Fysiotherapeut in een ziekenhuis, particuliere praktijken en al ruim 25 jaar eigenaar van FysioHeuveleind Best, werkend in een actief en professioneel samenwerkingsverband met Gnatologen, Kaakchirurgen, Tandartsen, KNO-artsen, Huisartsen en Orthopeden.

Professioneel onderzoek
In 2013 startte Anne-marie Veldkamp-Jongbloets, met twee collega’s, met de opzet en implementatie van een groot wetenschappelijk onderzoek bij Nekklachten. Een smartphone-App werd getest als meetinstrument voor het vastleggen van de beweeglijkheid van de nek. In september 2013 bleek dat deze app een valide en betrouwbaar meetinstrument is. Na het indienden van ons wetenschappelijk artikel was de Thesus verdediging bij Avans+ in Breda in december 2013. Anne-Marie Veldkamp MSc, is daar in maart 2014 geslaagd als Master Manuele therapeut (*).

Toegepaste therapieën / kwalificaties

  • Algemeene fysiotherapeut (1990)
  • Master(*) Manuele Therapeut (2002 / (*)2014)
  • Kaak fysiotherapeut / ( Crafta / Orofaciaal therapie)
  • Dean Watson Hoofdpijn therapeut ( ook voor kinderen)
  • Dry-needling
  • Mime therapeut
  • Medical taping Concept
  • Register fysiotherapeut

(*) Een Master Manueel Therapeut is een gespecialiseerde manueel Therapeut (fysiotherapeut specialist) voor de behandeling van patiënten met complexe gezondheidsproblemen. De functiestoornissen kunnen het gevolg zijn van gewrichtsstoornissen (artrogene klachten), zenuwen (neurogeen) en spierstoornissen (myogene klachten). Klachten zijn gerelateerd aan de wervelkolom en/of de extremiteiten. Bovenste extremiteiten vormen zich van hand tot schouder en de onderste extremiteiten van voet tot heup. Vanaf 1-1-2015 kunnen Manueel Therapeuten zich alleen laten registreren in het kwaliteitsregister met een afgeronde Master opleiding als fysiotherapeut specialist voor complexe gezondheidsproblemen.

Een therapeut zoeken kan snel via internet als u gericht gaat zoeken naar de gewenste specialisatie voor de beste therapie, dan bent u snel weer in beweging.

FysioHeuveleind….wel zo makkelijk!

Anne-Marie Veldkamp, MSc

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest