FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 40 jaar bijna migraine vrij met Dean Watson

Na 40 jaar nagenoeg hoofdpijn vrij. Anne-Marie, wat ben ik blij met het resultaat van de hoofdpijn / Migraine behandeling. Deze Australische methode van Dean Watson werkt echt, ik gebruik nu nog maar 2 Imigran tabletten per maand waar ik er eerst 2 per week moest slikken. Mijn migraine klachten zijn nu onder controle en met wel 80% verminderd.

Mia Ulvenhout 20 oktober 2015

Geen knallende hoofdpijn meer na 35 jaar

Sinds mijn jeugd enorm veel last van erge hoofdpijn gehad. Kloppende hoofdpijn t.h.v. de slaap en pijn komende vanuit de schouders naar het hoofd. 35 jaar medicatie geslikt. MRI van nek en schouders , hersenscan, migraine onderzoeken, masseurs en osteopathie behandelingen gehad. Uren op bed gelegen met knallende hoofdpijn en medicatie. Kreeg in 2016 een doorverwijzing naar Anne-Marie Veldkamp, specialist in hoofdpijn en nekklachten. Goede diagnose gesteld en behandeld met de methode “Dean Watson” gecombineerd met kaak-therapie en Dry-Needling in mijn hoofd, nek, schouders. Dankzij deze complete behandeling van Anne-Marie is mijn hoofdpijn bijna compleet weg. Zelden heb ik nog last. Heerlijk!

Peter Den Bosch 20 maart 2016

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Hoofdpijn behandeling zonder medicatie

Na jaren van uitzichtloze hoofdpijn/migraine terecht gekomen bij Fysio Heuveleind. Had ik maar eerder geweten wat ik nu weet, dan waren mij heel wat jaren pijn gespaard gebleven, dankzij de methode van Dean Watson. De behandeling wierp ontzettend snel zijn vruchten af waardoor ik nu, juni 2016, kan zeggen dat mijn hoofdpijn met 75% verminderd is.

Lizzy Tilburg 19 juni 2016

Ook voor kaakklachten uw specialist

Na 15 behandelingen die niet hielpen, doorverwezen naar FysioHeuveleind. Anne-Marie Veldkamp is een vakvrouw, na 4 behandelingen was ik klachten vrij. Eindelijk gaan kaakpijn meer, ik raad dan ook iedereen deze praktijk aan!

Bert Oirschot 3 augustus 2016

3 jaar last van clusterhoofdpijn

Ik heb sinds 3 jaar last van clusterhoofdpijn met 5 aanvallen per week, naast de medicatie die ik blijvend moet gebruiken. Door de behandeling volgens “Dean Watson” heb ik 90% minder hoofdpijn aanvallen. Sinds April 2016 ben ik gestart en heb soms weken geen hoofdpijn meer. Nu heb ik nog gemiddeld 2 aanvallen per maand. Anne-Marie bedankt!

Anthonny Oss 3 augustus 2016

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 10 jaar geen hoofdpijn meer…

Al meer dan 10 jaar had ik last van heftige hoofdpijn. Na vele bezoeken aan mijn huisarts en neurologen, kwam ik bij Annemarie terecht van FysioHeuveleind. Bij de intake zei ze direct: “Ik help jou hiervan af”. Ik was helemaal verbaasd en dacht jaja….. Na enkele behandelingen ben ik voor 99% eindelijk hoofdpijn vrij, wat een verademing.

Judith Beekmans Best 19 september 2016

Kaakpijn Fysio Heuveleind

Tandpijn door stress

'Door langdurige stress op mijn werkplek ben ik gaan klemmen met mijn kaken. Ik kreeg last van hoge spierspanning en pijnlijke kiezen. Na enkele behandelingen, bestaande uit dry-needling, voorlichting en oefeningen is de spanning erg verminderd en de tandpijn door stress verdwenen. Kortom; ik ben blij dat ik de stap gezet heb naar FysioHeuveleind Best!'

Susanne van der Heijden Boxtel 11 november 2016

Schouder therapie FysioHeuveleind

Nek & Rugklachten

Bij deze wil ik Anne-Marie van Fysio Heuveleind Best een vette pluim geven. Jaren ben ik door verschillende fysiotherapeuten behandeld voor mijn nek / rugklachten, zonder resultaat. Via,via ben ik bij Anne-Marie terechtgekomen.Na drie behandelingen zijn mijn klachten nagenoeg verdwenen.
Een echte aanrader !!!!

Lian P. Oirschot 19 juni 2017

Hoofdpijn door kaakklachten

Snel van mijn klachten af met goede adviezen. Vanwege aanhoudende stekende hoofdpijn ben ik bij Anne-Marie van Fysio Heuveleind terecht gekomen. Ik kwam erachter dat de oorzaak helemaal niet in mijn nek lag (wat ik zelf dacht), maar vanuit het klemmen van mijn kaken ontstond. Met korte en goed uitvoerbare oefeningen, die ik van Anne-Marie kreeg, kon ik ook zelf aan de slag met mijn klachten. Hierdoor was ik snel van mijn hoofdpijn af en kan ik de klachten in de toekomst ook zelf onder controle houden. Ik ben heel tevreden over het resultaat maar vond ook de manier van werken en rust van Anne-Marie erg prettig.

Manon C. Best 26 oktober 2017

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na 9 behandelingen nagenoeg geen hoofdpijn meer!

Mijn aanhoudende nek- en hoofdpijnklachten had ik 4 tot 5 keer per week maar na alle andere therapieën die ik heb geprobeerd bleven de klachten onverminderd. Na de intake en een bijbehorend onderzoek aan de nek, kaak en mijn hoofd, kreeg ik een positief advies voor de behandeling. Na zo'n 9 behandelingen ben ik bijna klachtenvrij! Naast dat Anne-Marie Veldkamp erg kundig is, is zij ook in staat geweest om mij op mijn gemak te stellen en het vertrouwen uit te stralen. Ik ben daarom enorm dankbaar!

Iris, Nijmegen 28 augustus 2019