FysioHeuveleind

Onze visie

FysioHeuveleind is een moderne kleine praktijk voor complexere gezondheidsvraagstukken. Een praktijk met een regionale functie vanwege haar onderscheidend vermogen en een hoog opgeleide en gespecialiseerde therapeut.  Wij willen uw eerste keus zijn voor complexere gezondheidsvraagstukken met een focus op hoofd, kaak, nek en de schouder / arm regio.  Wij zoeken continue naar mogelijkheden om u sneller en beter weer pijnvrij te laten bewegen. Door onze pro-actieve houding, ontwikkelen wij onderscheidende vaardigheden en competenties en maken we gebruik van innovatieve en bewezen behandelmethodes.

Onze filosofie

Bij FysioHeuveleind hebben we een passie voor de echte oplossing om U als klant sneller en beter te helpen, zodat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Als fysiotherapeut specialist hebben we daarvoor continue afstemming met andere specialisten en collega’s, volgen we ook met regelmaat opleidingen voor het toepassen van de meest recente behandelmethodes.

Onze missie

Wij zijn erop gericht om ons steeds verder te verdiepen in de nieuwste behandelmethodes voor, hoofd, nek, schouder en arm klachten. Door deze focus wordt ons verzorgingsgebied groter, nemen de vaardigheden toe en is er voldoende basis voor verder groei.

Hoge kwaliteit als uitgangspunt

We stellen samen duidelijk en realistische doelen over de gewenste resultaten en doen onze uiterste best om deze te bereiken. Dit geldt voor de gewenste functionele doelen als voor het aantal benodigde behandelingen. Zowel in een Parabench vergelijking (2023) als in een recente spiegel informatie van het VGZ (2023) blijkt dat u bij FysioHeuveleind ruim 30% sneller weer pijnvrij kunt bewegen.

Patiënten zorg

U wordt bij ons op de praktijk in Best / Heuveleind behandeld, of thuis, als de situatie daarom vraagt.  Oefeningen kunnen per e-mail worden verstrekt zodat u thuis ook actief kunt deelnemen aan een spoedig herstel. Zo zijn we samen in de  beste gelegenheid om acrtief te werken aan je  gezondheid voor de toekomst.

Professionale Service

Anne-Marie Veldkamp MSC, is ruim 30 jaar in beweging en met FysioHeuveleind meer dan 25 jaar gevestigd in de wijk Heuveleind / Heivelden van de gemeente Best. U kunt zich direct online inschrijven om vervolgens uw afspraken zelf te kunnen plannen of wijzigen. Ons digitaal afspraken kaartje zit verpakt in de “Afspraken App” van FysioHeuveleind. Je krijgt dan SMS herinneringen of een push bericht in je agenda. Alle klanten worden gevraagd om actief deel te nemen aan een klant tevredenheidsonderzoek, mede ook op verzoek van je verzekeraar. Zo kunnen we samen blijven werken aan verbeterde zorg.

Anne-Marie Veldkamp MSc

Uw Master Manueel Therapeut
FysioHeuveleind….wel zo makkelijk!

 

Resultaat van het cliëntervaringsonderzoek, uitgevoerd door Mediquest