FysioHeuveleind; uw Hoofdpijn, Nek en Schouder specialist!

FysioHeuveleind Best, brengt u al 20 jaar in beweging. U bent 35% sneller uitbehandeld als tevreden klant en waardeert ons met een 9,2. Genoemde cijfers komen van Parabench en Mediquest…

Manuele Therapie

Wij zijn de fysiotherapeut specialist voor uw gezondheidsvraagstukken. Onze persoonlijke benadering vormt de basis voor een goede interactie en als uw Master Manueel Therapeut zoeken we voor u de beste bewezen technieken. We volgen doorlopend opleidingen en zijn actief in het vakoverleg.

Dry-Needling

Dry-Needling is effectief! 25% tot 50% minder pijnklachten en niet pijnlijk. De aangeprikte spier kan zich ontspannen en beter doorbloeden. Een innovatie voor snellere mobiliteit verbetering.

Schouderpijn Fysiotherapie Best

Schouder Therapie

Samen kijken we verder dan uw specifieke schouderklacht voor het beste resultaat. FysioHeuveleind werkt volgens de jongste richtlijnen van Egmond en Schuitemaker.  Minder operaties en moderne behandeltechnieken.

Medical Taping

Je spieren worden ondersteund en je hebt minder pijn doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd.  Zo werkt je lichaam optimaal aan herstel en ben je weer sneller in beweging.

Hoofdpijn en Nek Therapie

Langdurige Hoofdpijn klachten zijn vaak zonder medicatie op te lossen. Bij 4 van de 5 klanten bereiken we > 80% verbetering. Anne-Marie Veldkamp MSc volgt jaarlijks specifieke Hoofdpijn, Migraine , Kaak, Nek en / of Schouder opleidingen…

Kaak Therapie

Oorpijn, hoofdpijn of nekpijn kunnen een relatie hebben tot het kauwgewricht. Samen gaan we zoeken naar de echte oorzaak van je klachten. In de meeste gevallen wordt je weer klachten vrij.

Over Ons

FysioHeuveleind staat sinds 1995 voor optimale fysiotherapeutische zorg en kwaliteit. Uit een Parabench onderzoek onder 163 praktijken blijkt in 2015 dat je bij FysioHeuveleind 35% sneller bent uitbehandeld. Onze klanttevredenheid is in 2015 beloond met een 9,2. Goede persoonlijke interactie met de patiënt vormt de basis voor motivatie, kennisoverdracht en gedragsverandering.

Anne-Marie Veldkamp MSc

Stel ons uw vraag

Voordelen van FysioHeuveleind

Een verwijzing van uw arts is niet nodig

FysioHeuveleind is direct toegankelijk

Goed opgeleide Therapeut

U behandeling gaat volgens de jongste richtlijnen en met de nieuwste bewezen technieken

Ervaring en de persoonlijke benadering maken het verschil

FysioHeuveleind bestaat meer dan 20 jaar in Best en is al 15 jaar uw fysiotherapeut specialist.

Van alle gemakken voorzien

Free wifi voor onze gasten, Airconditioned behandelruimte , Rolstoel toegankelijk, Je eigen Afspraken App, Online kun je afspraken zelf plannen

Goede samenwerking in (para) medisch netwerk

Er wordt aangestuurd op active samen werking voor het beste resultaat en in goed overleg met U.

Onze Doelstelling

Uw eerste keus in een moderne praktijk en gespecialiseerd op het gebied van Hoofd-, kaak-, nek-, schouder- en armklachten,

Even voorstellen:

Anne-Marie Veldkamp MSc

Master Manueel Therapeut
In 1990 ben ik gestart als algemeen fysiotherapeut. Sinds 1995 ben ik FysioHeuveleind gestart voor Best en omstreken en zijn we gaan bouwen aan een specialistische praktijk op basis van mijn manuele therapie opleiding. Als Master Manueel Therapeut is elke verdiepende opleiding sinds 2010 gericht op de bovenste extremiteiten. Daardoor behandel ik hoofdzakelijk mensen met klachten die betrekking hebben op Hoofdpijn, Mirgraine, Kaak, Nek en de Schouder / arm regio.

Vaak hoofdpijn ?

Chronische Hoofdpijn / Migraine kan óók worden veroorzaakt door nagelbijten of tandenknarsen……zullen we dat samen gaan onderzoeken?

Tevreden klanten

Fysiotherapeut specialisten zoeken naar de oorzaak van je klachten. Een Manueeltherapeut is zo’n specialist. Bij Fysioheuveleind werken we met nieuwe en bewezen technieken voor een tevreden klant, zodat ook jij weer snel en pijnvrij kunt bewegen.

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Na jaren van uitzichtloze hoofdpijn terecht gekomen bij Fysio Heuveleind.

Had ik maar eerder geweten wat ik nu weet, dan waren mij heel wat jaren pijn gespaard gebleven. Eind april 2016 ben ik gestart met de behandeling volgens de methode van Dean Watson. Deze behandeling (zonder medicatie) wierp ontzettend snel zijn vruchten af waardoor ik nu, juni 2016, kan zeggen dat mijn hoofdpijn met 75% verminderd is. Anne-Marie is kundig, weet wat ze doet en waar ze het over heeft en dat is erg prettig. Alles wordt duidelijk uitgelegd en er is genoeg ruimte voor vragen. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou Fysio Heuveleind aan iedereen aanraden. Anne-Marie bedankt!

Lizzy Tilburg 19 juni 2016

Hoofdpijn vrij na 35 jaar! (*)

Ik ben 49 jaar en heb vanaf mijn jeugd enorm veel last van erge hoofdpijn gehad. Gemiddeld vijf tot 10 keer per maand was geen uitzondering. Kloppende hoofdpijn t.h.v. de slaap en pijn komende vanuit de schouders naar het hoofd toe. Honderden Finimals, aspirine's en ibiprofen heb ik in 35 jaar tijd geslikt. Onderzoeken, MRI van nek en schouders , hersen scan, migraine onderzoeken, masseurs en osteopathie behandelingen heb ik gehad. Uren op bed gelegen met knallende hoofdpijn en medicatie. Ik ben in 2016 opnieuw naar een arts gegaan. Kreeg nu een doorverwijzing naar Anne-Marie Veldkamp, specialist in hoofdpijn en nekklachten. Goede diagnose gesteld en behandeld met de methode “Dean Watson” gecombineerd met kaak-therapie. (Thuis) oefeningen , Dry-Needling naaldjes in mijn hoofd, nek, schouders. (*)Dankzij deze complete behandeling van Anne-Marie is mijn hoofdpijn bijna compleet weg. Zelden heb ik nog last. Heerlijk! Ik kan u de behandeling van Anne-Marie zonder enige twijfel aanbevelen!

 

Peter Den Bosch 20 maart 2016

FysioHeuveleind Hoofdpijn ervaringen

Migraine klachten onder controle na 40 jaar

Dean Watson methode werkt!

Anne-Marie, wat ben ik blij met het resultaat van de hoofdpijn / migraine behandeling. Al sinds mijn jeugd heb ik last van hevige migraine. Alles al geprobeerd en nu dan de Australische methode van Dean Watson. Het werkt echt, ik gebruik nu nog maar 2 Imigran tabletten per maand waar ik er eerst 2 per week moest slikken. Mijn migraine klachten zijn nu onder controle en met wel 80% verminderd. Jaren lang medicatie en soms dagen op bed liggen in een compleet donkere kamer, die tijden zijn voorbij. Hoop dat je nog veel mensen zo kunt helpen! Liefs,

Mia Ulvenhout 20 oktober 2015

Contract met alle verzekeraars

VERZERKERAARS